contest blog terkemas..

slam sume...huuu~rndu nya blog saye..
hehhehe...skrg na cter psal contest..ad kontest bru r yop..
contest pew???
meh usha2 meh...
jom5 jom tgk, tgk,,,
hehehhe..

nme nya CONTEST BLOG PALING CANTIK COMEL N KEMAS..

k2..syarat2 nye ialah...



  1. jadi follower FARZANA FARZANTO.
  2. peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangiwardrobe Hannah. add dulu baru boleh tengok baju2 disana)
  3. ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.
  4. buat 1 entry tentang contest ni.
  5. tag kepada 5 orang rakan blogger anda.
  6. letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.
  7. setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
  8. penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
  9. dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda.
hhehehe..sory ea akq...Cik Auni copy paste jew...
hehhe..
meh kte tag rmai2..

tag pada 
CIK ARIENA..
CIK SUE..
CIK ALIS...
CIK FATIN NABILAH..
N LASTLY..TAG PADA SUME YG NA TAG..HUHUUH...
BUBYE..


No comments: