Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway contest..

salam...
hello2....da lme plak ta update blog...rndu rse nya...hehehhe....
eso...iaitu pada tarikh 

3 januari 2011
Tempat: skola saya...

Alamak!!!!!da start skola....
da ta ley bgon lmbt2 lagy..huuuu~
klau ta..ary2 mummy Cik Auni kne jd tarzan koz na kjot satu2 nya anak dara dia yg pling liat bgon pepagy...
huhuhuhuhuh....
bisa r..cuty skola....so..ley r sesuka aty na bgon n tdo pkol brape...heheheh

yeah..entry kli nie....ukan na cter psal bka skola jew...tapy....na cter psal Cik Auni kne tag dgn Abg JONNI..

tag???tag psal ap??
heheheh,,,
tag psal contest r...hehehhe...contest pew??
meh tgk meh...



yeah....moh tgk syarat2 die lax....

JENG..JENG..JENG...

1) Mesti jadi follower blog Izamir Ridzwan.. Wajib, tipu berdosa..

2) Buat entry bertajuk "Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway" dan linkkan ke entry ini..

3) Mesti letak poster ini dalam entry dan sidebar (linkkan ke entry ni juga) korang..
4) Tag sekurang-kurangnya 4 orang rakan.. Kemudian, masuk blog rakan yang korang tagged tu, dan maklumkan di entry terbaru mereka yang mereka kena tagged dalam entry korang.. Jangan lupa kasi link sekali kat mereka.. Nanti susah pulak meraka nak cari kan..

5) Akhir sekali tinggalkan URL entry yang korang buat tu kat entri ini.. Itu jer.. 

##Spesifikasi hadiah :
  • Kingston Data Traveler 101 G2 ( IR akan gantikan dengan latest model, kalau keluar baru laa)
  • Berkapasiti 4GB setiap satu
  • 4 Pemenang.. Pemenang akan ditentukan melalui Random.org... Ala-ala macam cabutan bertuah gitu.. 
Selamat Berjaya..!!!


whoa...best kan..heheheh..meh join rmai2...
Cik Auni na tag pada...

Cik Ariena..
Cik Sue..
Cik Lily..
n Last one,,,
sesapew jew yg na tag..huhuhuh...
bubye..


No comments: