Kontest pling gempak....!!!

salam sume!!!!
yes2..tadi bru jew tgk blok kak irene...
then terbaca plak satu kontest yg mmg FUHH gler r...
meh2 tgk....



Caranya: 
-pilih gambar kamu bersama kawan-kawan rapat kamu. samada gambar berdua atau ramai. yang penting, mereka adalah BFF kamu! pilih gambar yg paling menarik. pilih 1 keping gambar yg terbaik sahaja.
- emailkan gambar tersebut, nama penuh, dan facebook kamu kpdorder@eightdesignsboutique.com
- kami akan masukkan gambar kamu kat facebook fan page eightDesigns
- gambar yg dapat like/undi terbanyak akan menang mengikut susunan hadiah!

Syaratnya:
- BFF kamu mestilah seorang perempuan. hehe. takmau gambar bersama boyfriend/suami :p
- kamu dan BFF kamu mestilah berpakaian sopan. tak kesah la baju yg kamu pakai tu beli kat mana-mana pun. asalkan berpakaian sopan je. errr baju sleeveless tidak dibenarkan. jika kamu/bff kamu seorang yg freehair pun boleh join contest juga :)
- gambar yg posing gile2 dan kelakar dialu-alukan =D
- like/undi yg diterima mestilah genuine, daripada rakan-rakan facebook kamu yg tinggal di Malaysia.
- hadiah shopping voucher eightDesigns dan penginapan di hotelCrowne Plaza Mutiara KL tidak boleh ditukar dgn wang tunai. eightDesigns berhak mengubah hadiah yg ditawarkan tanpa sebarang notis.
- hadiah penginapan di Crowne Plaza Mutiara KL mestilah ditebus dalam tempoh 3 bulan dari tarikh keputusan diumumkan
- eightDesigns berhak membuat sebarang perubahan kepada pertandingan ini.

Tarikh tutup penyertaan: 30 Januari 2011
tempoh mengundi akan diberitahu kemudian :)

apalagi? mari meraikan BFF sempena tahun baru! mari join contest sekarang!
sebarang pertanyaan boleh email sue@eightdesignsboutique.com :)        



amacam...????gempak gler kan2....hehhehehh..so..mari kita join rmai2...yes2.....

gudluck ea korg..heheh

No comments: