na snang dapat duet ta??

yuhuuu...salam satu malaysia sume rakan2 blogger..
hehhehehe..meh snie..Cik Aunie na cter sket cm ne na dpat en duet...
nie duet halal k..
haram haram ta men r...heheh
cara nie  THE FACEBLOG yg anjurkan...
hahha...Cik Auni just na bg tau korg jewp...

check this out...


FOLLOW THE STEP BELOW

1. Mula mula klik iklan dibawah dulu untuk ke website diorang.






2. Then klik Icon Hearbeat seperti yang dibulatkan tu.

3. Klik CREATE ACCOUNT dan isi kesemua maklumat berkenaan.

4. Masukkan Password Email Address then klik I agree HeartBeat's Terms of service then klik continue.

5. Then dah create account klik Join HB!Affiliate seperti kotak merah dibawah.

6. Klik Online Application (seperti yang ditunjukkan dibawah) then isi kesemua maklumat yang diperlukan.

7. Pilih cara pembayaran yang hendak dibuat kepada anda. tick i agree and then klik continue.

8. Klik GET A CODE (seperti lampiran dibawah)

9. Copy Code yang anda kehendaki (bertanda merah bulat), ikut korang lah nak letak dia kat mana. kat sidebar ke. kat top sidebar ke. copy code yang sesuai ya.

10. Kalau nak check berapa earning korang. boleh Klik My HB!Affiliate

11. So lepas dah copy tu, macam biasa lah. Design > Add a Gadget > HTML/JavaScript > paste kan code yang korang dah dapat tadi > save. Then letak lah kat mana korang rasa orang lain senang nak klik. :) 

senang kan? promote heartbeat then you can earn RM0.04 per click.


snag en..so...jom lah try....mne r tau dapat duet free2 plak tuh..jgn men2...hahahha

p/s: sdang cuba tok kurus..haah berat da smakin naek....kikikikki

No comments: