pernah ta korang rasa diri korang nie hanya dipergunakan oleh kawan korang??

halo sweety...
harinie memang bosan gila...
cuba bayangkan..dari pagi AH bangun..mandi..lepas tu makan..then pergi balek guling2 kat katil dgn bantal muncux..pastu baca novel....
errrggghhh...busan nyer la wey...

tapi tu bukan ler story yg AH na citer kat korang..
AH sebenarnya ad baca novel tadi...apa tajuk nyer ek???
lupa ler...
but..it is an interesting story..

korang pernah ta rasa diri korang nie always diperbodoh-bodohkan oleh orang lain..
penat jugak ler AH pikir...Penah ke tak ek???
ewm...maybe penah ler..time form 2...
but..tu citer lama...
but now...na bodoh2 kan AH??
ada brani ka???
na kne front kick ngan AH yg bakal pkai tali pinggang hitam nie ke???

sejak peristiwa hitam masa AH form 3...AH da per masak2...
I must stop people who just want to use me...
I must stand on myself...
jangan harap kan orang lain boleh lindungi kita..
padahal..kita pon bole lindungi diri kita tanpa bantuan orang lain...

CUMA...korang takot je..

so..stop it jadi ulat beluncas yg ad dalam kepompong tu..koz kalau korang uat macam tu pon..
korang ta kan jadi rama2..jadi manusia gax...

so...just enjoy ur life...BUT jangan sampai terbabas dari jalan ok..
hati-hati berkawan...
jangan cuba na rosakkan masa depan korang...

ok...skarang AH na tnye diri AH plakk...

hello Auni Hanis...sejak bila kamu da jadi psikatri nie???
errrrr....
Pengalaman mengajar kita untuk jadi lebih dewasa...

bubui..

luv u all...

2 comments:

Izyan Masri said...

KITA BULI JE KAWAN YG SUKA PERGUNA KAWAN TU.ECEY XD

Wani said...

pernah sangat ! rasa diri ni bodoh sangat bila diperbodoh bodohkan ! huhu

*btw , saya follow blog comey niyhh ;)