Bulan puasa penuh dugaan...

assalammualaikum...
ok seperti yang kawan2 sume tau...
hari nie..

1 Ogos 2011

adalah hari pertama umat islam berpuasa...
so..pepagi kalu tak penah dengar orang menumis bawang pkol 4.30 pagi
hari nie boleh dengar sume benda seawal 4.30 pagi!!
Contohnya..

Bunyi orang tengah masak..
bunyi air dekat toilet..
bunyi keletang-keletung kuali..
bunyi budak2 kecik yang tak nak sahur menangis..
and tak kurang juga macam mak AH jerit dari dapur suruh bangun...

hahahah...lawak betol pagi tadi...
AH memang tak suka bangun sahur...
tapi nak buat macam mana..terpaksa lah juga bangon...
kalau tak..habis bantal busuk,tilam tedy bear...sume basah koz kena siram ngan My Ummi
sabo jelah umi...
heheheh..apa2 pon...korang sama sekali dilarang untuk 

gesel-gesel badan dekat peti sejuk..
amik bau dari dapur...

TER- MAKAN..
TER-MINUM..
TER-BAU...
 n paling penting sekali...jangan nak ngada-ngada 

TER-TENGOK
TER-JENGUK
TER-PANDANG 

VIDEO BLUE yang selalu sangat korang jamah hari-hari...
eleh..macam lah AH taktik kotor korang tu...
huh...korang tau kan nie bulan puasa...
banyak2 kan lah amal ibadat...
dosa da menimbun...
ta ada rasa na bersih kan diri kew ha???
ish3...

tak ada menfaat pon tengok citer BIRU tu...
lebih baik orang tengok citer Tom and Jerry, harry potter...
tak pon tengok jew citer Jejak rasul...
kan bagos...
hahahhaha...
ok letew....

Selamat menonton yer...

bubye...

2 comments:

ainaa said...

HEHE. banyak betul ter die. memang dugaan

Aunie Hanis said...

yup...sabo je ler..