Kak Irine Nadia Sudah Ada Blogshop Sendiri lah weyh...

Assalammualaikum....
haish...penat nya hari nie...
pagi tadi ada EXAM ADDMATH (amek kau merah menyala + capital letters)
haish..memamng paper tu saje je nak bagi AH markah kosong...
but...dapat lah jawab sikit-sikit kan...
ok apa...daripada tak jawab langsung...
balek rumah jew teros tido..
haish..terok punyer anak dara....
hehhehehe...

eh...nie da lari dari tajuk nie...
ish2...
abang2..kakak2...or anyone yang kenal sangat blogger comel plus2..
sape lagi kalau bukan Kak Irine Nadia Marcello

haish..tadi tergerak hati na buka blog dia kejap...
baca punya baca..tup2 terpandang gamba nie at entry dia..


huish...House full of PINK
tapi ok letew...
nampak sweet jew...
kan2???
haish..papew pon..tangan nie da gatal2 na pi Gonjeng n menelaah blogshop dia nie...
untuk pergi blog yang PINKY-WINKY to...
meh rajen2 kan tangan klik



ok...Jom Ramai2 pi terjah itu rumah...
pastu kalau duit tu macam nak terkeluar dari purse...
pi lah shopping...kalau baik hati tu..bagi lah AH sikit
tak pon sumbang kan lah pada yg memerlukan...
jangan membazir tau...
nanti sume kaum kerabat IBLIS, SETAN, NATES, apa lagi???
hah..yg seangkatan dengan makhluk tu sume jadi membe baik korang...
ha...nak kew??
ta na kan??
so..jangan membazir...

Pesanan ini dibawakan khas oleh Tuan rumah blog ini...
renung-renungkan...& selamat termenung...

bye2...

2 comments:

ainaa said...

dah tengok da blogshop irine. huhu. memang pink

Aunie Hanis said...

tau ta pew..