It's my FIRST TAEKWONDO competition...

Assalammualaikum and hello everyone....hahahha...eceh..tetibe jew SPEAKING tengahari buta nie apa cer????
kikikkikiiki..saje je nak test korang...boleh paham ke tak grammar se simple tu...
so hari nie..tak mau lah nak buat mukaddimah panjang lebar...bukan nya korang baca sangat pun...
hehheheh..ok2...straight to the point....

TARIKH : 11 DECEMBER 2011
TEMPAT : SKJK PUAY CHAI, PETALING JAYA
AKTIVITI : PERTANDINGAN TAEKWONDO

so...dah tahu dah kan serba sikit..heheheh...FYI...nie pertandingan TAEKWONDO pertama yang auni join...
ok lah kan????hahahaha..untuk menguji kekuatan....semua adek2 auni join tau....tapi...adek auni yang darjah 4 tu kalah...kesian dia....dan....auni rasa...hari tu merupakan kenangan paling manis lah.."RASANYA"
so...lets  take a look some of my picture...
...............
..........
......
......
....
..
.
.
.
.
.
.
TADA....!!!!

ok....kena buat stretching dulu....barulah tak berlaku kecederaan....eceh..ayat skema gila kot..harharhar..


FYI...yang pakai tali hitam tu my younger brother....heheheheh..COOL kan dia....

ok....yang tali merah tu pulak..adeq auni no 3...huhu..dia pon join tau....

ok...time nie..adek auni yang kecik tu tgah rest kejap...tapi..kesian dia...tak dapat masuk final...


time nie...adek auni yang no 2 tgah lawan dengan budak cina..harharhar...GEMPAK lar kan...
auni tukang sokong dia jew.....kikikikiki...adek kesayangan lah katakan...heheheh

this is AHMAD...kesian dia...tak pew..next year cuba lagi yer dek...

you see that..heheheheh..adek beradik dapat sijil weh...eceh..sijil je kot...hahahah

You see that TALL boy????ergh..gila tinggi lah...auni rasa dia nie muda dari auni..tapi tak pasti lah kan...tak tanya umur plak....tau nama dia jew...hehheh..anyway...dia boleh panggil auni "AKAK  Mcdonalds"
HAHAHAH..lawak kan....

so..nie sume team auni...kecik jew kan??


ha...nie sume...geng2 yang support auni...I LOVE YOU guys...
dua orng budak kecik tu auni pernah teach dorang..tapi yang kat sebelah auni tu baru je jumpa hari tu...
heheheheh...bila auni menang kan...dorang lah yang peluk auni...and say CONGRATS to me...terharu sangat beb....

nie sume kawan2 auni......yang tengah tu adek auni...FYI...auni rasalah kan......kalau auni tak cakap..mybe korang tak tau pon dia nie adek auni....sebab...muka kitorang mmg lain gila weh..

hmmm...she's the cute girl...hehhehehe..agak-agak korang..dia nie melayu ke????TEEETTTT...
SALAH......Dia ni mix lah... INDIA+CHINESE = ????
hahahahha..comel kan??? ok nama dia.. ALEXANDRA...
dan dia lah yang slalu borak-borak ngan auni..huhuhuh..thank you girl....really miss u...hope I can meet you next year..

ha...yang tembam2 ni pulak..bukan adek auni......auni tak dew agek perempuan lah...dia nie suka sangat kat auni...eceh....perasan plak..hahhahaha...yelah kan...bila dia datang je terus pelok auni....hehehhe...so auni pun memang dah anggap dia nie adek...koz..dia manja sangat-sangat..


now..kitorang kat luar sekolah puay chai....dah menag..so..balek lah..hahahah...

eceh..dengan bangga nya....show the medal..kikikikiik..auni menang tau....heheheh...tengok2..pakai BLACK BELT tu...ada berani nak lawan???meh r.....

so...tu jew lah yang auni nak share dengan korang semua..hope korang suka....
nanti..auni buat entry lain pulak yew..baca tau...
ok...bye dear beloved readers...

spreading love...<3


10 comments:

Ariena Hisham said...

Congratulations my dear :)

Aunie Hanis said...

thanks dear... :)

Abang Jonni said...

aiyoooo... adik beradik taekwando...
Tahniah... anda memang hebat...

watchaaaa.. (sambil pecahkan papan 10 keping)
kehkehkehkeh

auni najah said...

tahniah kak!!!i'm so proud of you<3

Aunie Hanis said...

abang jonni...dah lama tak chit chat...anyway...thanks for the wish....

Aunie Hanis said...

thanks auni.. :)

Amir Haziq Che Fisol said...

Yo akak McD :D

Aunie Hanis said...

hahahahah amir, tak habis-habis ngan mc d

chocolateaki said...

im jealous here heheh :))

Aunie Hanis said...

nak jeles kenapa???hahahah