Jom cuci mata dengan fesyen

Assalammualaikum semua..auni sebenarnya tak tau nak update apa untuk blog auni..but then, tetiba inspirasi datang menjelma..JENG. JENG.JENG. apa tu???
macam ni story dia..auni memang suka sangat-sangat terjah blog akak nie. sebab fesyen dia UP TO DATE.
and the most important thing is she wearing HIJAB. so sangat sesuai lah kan untuk gadis-gadis yang memakai hijab..
Lets take a look some of her picture.

wuuuu~ suka gila gamba nie..

Cantikkan dia???

Ok guys..nak tau lebih lanjut pasal akak nie..just klik 


Next..kita shopping secara online..di mana???
sudah pasti nya di MissLily Shop..kalau korang sume pergi blog ni. gerenti lah nak beli barang-barang dia.
two thumbs up for this Shop..

maaf ini bukan saya.. :D

And then, korang pon akan terloncat-loncat atas katil. (itu pun kalau korang kat atas katil lah. kalau kat kedai, takkan nak meloncat pulak kan. nanti kena hantar pergi hospital ceria. )



jadi.apa lagi? pergi lah shopping. ok ok.auni tunjukkan sikit apa yang ada kat kedai nie..





cantikkan??so korang boleh lah klik Miss lily shop
Ok???
so itu jew lah nak story mory kat korang nie...lagi pun auni tengah exited nie...
result PMR adek auni terbaik weh..


TERBAEK KAN????

ok lah.. bye korang..








3 comments:

Mr aiman said...

8 A , terbaik ...
congratulations !!!!!

Abang Jonni said...

tahniah adek anda...
dapat 8A

Aunie Hanis said...

terima kasih.. :)