kerja.kerja.kerja.

assalammualaikum and halluu my bloggie. ergh,lama tahap gaban lah kan tak update blog.
lepastu bila auni buka je blog, hamek kau berlambak komen. tapi tu semua komen tentang entry auni pasal pertandingan taekwondo tu. hahahahahha..terima kasih kepada kawan-kawan yang dah banyak komen blog auni ye. jasamu sangat disanjung. lain kali komen lagi ye.

wokeylah. alang-alang dah update ni kan. nak ceritalah sikit kenapa auni dah lama tak update blog.
actually auni dah mula kerja. yelah nama pun budak lepasan SPM kan. tak kan nak duduk rumah besarkan badan kan?? so, jalan penyelesaian nya ialah. KERJA weh.
sekarang ni auni kerja part time dekat PIZZA HUT. sebulan dah kerja kat sana. alhamdulillah, kerja kat sana walaupun penat,sibuk,kena marah dengan customer, but so far auni memang enjoy dengan kerja auni.
korang mesti nak tau kan kerja pizza kat mana, yelah pizza kan banyak. hahaha. JENG JENG JENG

................3.....................




........................2...........................




.............................................1......................................................





TADDAAAAAA.................


File:AEON Bukit Tinggi SC logo.gif

yeah..dalam jusco.hhahaha. jadi marilah ramai-ramai datang memeriahkan pizza hut kat sana ye.kikikikiki..
nak tengok tak gamba auni??? alamak sorry lah ye tak sempat nak buat photoshoot dengan bebudak pizza.huihuihui..tapi seriously masa tahun baru cina tu kan, Pizza hut dah macam kedai makan cine weh. penuh dengan family cina. diorang datang bukan sorang atau berdua tau. hamek kau sekali 14 orang, 18 orang. ce bayangkan macam mana kitorang nak setting meja. memang havok lah kan.anyway bebudak pizza kat sana memang best lah kan. tak sombong. manager pun ok. ada manager tu memang auni tabik toing-toing lah sebab dia nie jenis yang tak suka marah orang, ye ke????
eh betul lah.masa mula-mula kerja dengan dia memang auni menyampah habis lah kan.
kerek gila weh. tapi bila dah lama-lama. hamek kau dah macam geng. errmmm.. ok lah auni nak pergi keje. nanti ada masa auni update lagi tau..
tunggu ye..


# ok fine auni perasan comel. hahahaha..kesah pulak aku..

7 comments:

Uncle Jonni said...

waaaaaaaaaaaaa.... aku selalu gak pegi jusco bkt tinggi tu....

huhuhuhuhu...

Ariena Hisham said...

Selamat bekerja auni :) Bila bila nanti, belanja rien pizza tau :) Haha

auni najah said...

yang auni jumpa akak tu akak baru balik dari kerja ea??

Aunie Hanis said...

uncle jonni, wah dah jd pak cik.hahhhaha..kalau slalu pergi..slalu lah jenguk auni..

Aunie Hanis said...

erin: insyaallah yer..

Aunie Hanis said...

auni: tu akak baru balik dari lepak lah sayang..sape bw kereta time tu?? laju nya

auni najah said...

ayah yang bawak keta..ayah memang bawak laju entahla..