Azura 2012

Yes akhirnya, dapat jugak update blog.huahuahua. lama nya tak berkata-kata melalui blog. haish, ayat bersepah gila. actually memang tak tahu nak tulis apa kat blog ni, tapi akhirnya muncul juga mentol kat atas kepala.
hari ni nak bagi tahu korang yang auni dah tengok Azura 2012. huish. nak kata TAK BEST memang tak sanggup lah kan. sebab citer ni dia dah buat ubahsuai and tak sama dengan citer lama. eh. ye ke? entah lah sebab auni tak tengok lagi azura yang lama. huahuahua.

wokey, jom review sikit gamba yang ada kat dalam filem tu...

....10.....


.......................9...........................


......................................8............................................


ergh...lambat nya...................


.......................1.....................................................


TADDA................


Alololo..sweet nya...

Ni time ending...sadis tengok part ni..

wokey fine. saya jeles tengok dia. sebab dia memang cantik.

manisnya cinta..


FYI, filem ni shoot kat PARIS...(see the highlight?? it means that i'm envy with them) hello...kota cinta tu weh.. and dalam cerita ni kan. kan sebenar nya, auni tertarik dengan kata-kata azura.

"Tempat seorang isteri bukan disisi suami, tetapi di belakang untuk menolak suami ke hadapan,"

really touch my heart. homai, makna yang sangat mendalam, and kalau korang nak tahu, waktu cerita ni tayang kan. auni asyik tengok kulit kak neelofa je. you know what? licin lah kulit dia. selalunya kita boleh nampak dengan terang. and tak payah suluh-suluh. kalau tengok kat panggung wayang gerenti zoom habis. nampak semua jerawat and parut. tapi bila auni tengok muka akak neelofa.


Yes, macam ni lah muka auni..tapi komfem lah tak ada sape nampakkan.
homai, muka halus, mulus, tulus, lus...lus..lus....
kalau tak percaya pergi tengok sendirilah. director tu dah zoom dah muka dia. and memang auni cari ada tak jerawat or parut. yes I admit it. no sign of that creature. huahuahua.jeles...nak muka macam dia. akak, meh lah kongsi petua. kat blog akak asyik kongsi pasal kasut je. hehehehehhehe.tak malu kan. 
so kepada kawan and para pembaca yang belum tengok. pergi lah tengok, kalau malas nak buang duit, tunggu je keluar kat  YOUTUBE . tak pun kat astro FIRST. 
wokey everybody? so majulah filem untuk negara. selamat menonton wayang...





4 comments:

Uncle Jonni said...

uik? blog suda tukar?
huhuhuhu

Aunie Hanis said...

tak cantikkan blog kita... huuuuu

Ariena Hisham (Erin) said...

Nanti ada masa aku nak g tengok! ^^

Aunie Hanis said...

tengoklah erin...tak menyesal tau...