hello mellow... Now known as PRA U BAWAH

Assalammualaikum
(fuhhh..fuhh...nyah kau habuk)

hello readers tersayang...minta ampun, minta maaf sebab dah lama tak update blog. hadoy kesian kau Cik blog dapat tuan yang bz nya ya ampun..kalah perdana menteri woi. ekekekekkekek .. what ever it is, sekarang dah free sikit lah kan. sebab apa??? nanti auni cerita yer.. so now just nak bagi tau korang. minggu depan CUTI weh.. yeahh.. dah tau dah..dalam otak dah plan nak hangout dengan kengkawan. melawat sepupu wal sepapat kat ZOO. ekekekekkekekke...nanti kirim salam kat sepupu korang yer..





Ok enough with the merepek and merapu. Now nak story kat korang nie yang auni dah jadi budak sekolah BALIK!!!!!!! 
Wahhhhh..sangat sedih sebenar nya. sebab upu tak dapat




Semakan Keputusan Permohonan Kemasukan Pelajar ke IPTA & Politeknik Premier
Sesi Akademik 2012/2013

Program Pengajian Lepasan SPM/Setaraf

NO. KAD PENGENALAN / MYKAD: 940923-**-****
NAMA: AUNI HANIS BINTI SAYUTI

Dukacita dimaklumkan bahawa anda TIDAK BERJAYA
dalam Permohonan ke IPTA bagi Sesi Akademik 2012/2013

Rayuan adalah melalui aplikasi e-Rayuan sahaja dan boleh dicapai mulai 07 Mei 2012 jam 12.00 tengah hari sehingga 18 Mei 2012

Aplikasi e-Rayuan : https://online.mohe.gov.my/upu/onlinerayuanupu/


see that...huhuhu...sedih...tapi tak pelah..auni pun dapat tawaran masuk form 6





wiwit!!! Dah tak payah nak sedih sangat lah..bukannya mati kalau tak dapat masuk U. 
hidup mesti diteruskan lagi pun okey what masuk sekolah balik... Actually lagi jimat tau. hewhewhew
so sepanjang masuk form 6 kat sekolah shahbandaraya tu.. 3 minggu orientasi pergh memang kematu lah punggung kan sebab duduk atas lantai. ekekekkekek. but memang FUN gila lah jumpa kawan baru. cikgu baru. cuma pengetua je lama.. sebab pengetua sekolah auni pindah sekolah sini. 





and..the best thing is..boleh sambut hari guru!! hewhewhew..hari guru lah yang paling auni suka selain daripada hari kanak-kanak. ekekekekeke..sebab apa?? auni suka tengok bebudak sekolah buat persembahan tuk cikgu..nyanyi tuk cikgu, say apologise to cikgu (tapi esok buat perangai balik) and also say " I LOVE YOU CIKGU " hehehehehhe

jum tengok muka budak sekolah..


................................................................................................
.......................................................................
.................................................
.............................................
....................................
............................
........................
...............
.............
......
......
...
.

TADDDAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!




new skandal???????? oh no... that guy just want to interframe.ekekekkekeke



yeah...see how cute am I.. masa orientasi ni..cikgu cakap kat depan.. saya 'flash-flash' kat belakang. maafkan saya cikgu..








no description



persembahan yang awesome..suara sedap weh..serius tak tipu.!



  the girls from SMK JALAN KEBUN


barisan para guru yang HEBAT!!



so..thats all from me..maaf kalau entry kurang menyeronokkan. biasalah..dah lama tak menaip tuk tulis blog kan..tangan pun terketar-ketar... lepas ni kena practice lagi..hewhewhew...

bubye 

Assalammualaikum..

LOTS OF LOVE



auni kalau dah perasan comel memang macam ne..hehehehhe


3 comments:

wanda said...

best..sama la kita pun masuk form 6..eh,nak nmpak glam skit..Pra-U lahh..hihii

Aunie Hanis said...

hehehehe..mesty lah kena glam...ekekkeke

KAMI ;) said...

shahbandaraya ye? Sekolah kitorang lah... hihi. rindu pulak kat sekolah..